jh logo white3

Johannisholm Adventure

at Johannisholms Stugby

Dalarna Sweden

New Summer Showcase Video!

dalahast

torsdag 23 maj 2024

Language options

IMG Canoes on beach 920x130

Home

Johannisholm Adventure AB på Johannisholms Stugby erbjuder fritids aktiviteter och boende i en vacker miljö perfekt för en trevlig semester. Om ni bara vill bo i lugn och ro eller om ni vill ha en semester fylld med äventyr - då har vi allt ni behöver. Våra aktiviteter har anpassats för både vuxna och barn och för både sommar och vinter säsonger.

 

Sommar-perioden är fylld av att paddla kanot, terräng-åkning på fyrhjulingar, samt en mängd andra utomhus aktiviteter. Men det roliga tar inte slut när sommaren är över. När den första snön kommer finns den adrenalin-fyllda möjligheten att åka snöskoter, fiska ur en isvak, och att campa i en hembyggd igloo.

08b

Varje kväll finns det gott om andra aktiviteter för att hålla er sysselsatta. 

Vi har en fantastisk grill-stuga där man kan grilla i ur och skur, en vedeldad utomhus-badtunna som kan användas året om, samt våran bastu med traditionell ved-uppvärmning. Givetvis kan man även på äkta svenskt vis springa ur bastun och rulla i snön... Beroende på säsong!

Vi tillhandahåller all nödvändig utrustning ni behöver för att ha en otrolig semester här i Sverige; allt från kanoter och mountainbikes till snöskotrar, GPS, och skidutrustning. Med vår trevliga personal och otroliga utsikt är Johannisholm Adventure det bästa semester resmålet. Vi tar emot familjer och grupper, utan åldersbegränsning, och kan tillgodose alla önskemål om äventyr ni har. 

 

 

Login Form