jh logo white3

Johannisholm Adventure

at Johannisholms Stugby

Dalarna Sweden

New Summer Showcase Video!

dalahast

donderdag 23 mei 2024

Language options

cabinhem 172x129

IMG Canoes on beach 920x130

Over ons 

Jim Schofield – Algemeen Directeur

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Favoriete activiteit – Kanoën and Sneeuwscooteren

Jim heeft een uitgebreide kennis van de outdoor adventure industrie.
 Zijn meest recente ervaring omvat 10 dienstjaren in het Britse leger, maar in 1994 begon hij te werken als een outdoor-instructeur, tijdens de opleiding voor hiervoor. Jim heeft een enorme reeks van kwalificaties zoals kajakken, kanoën en klimmen om er maar een paar te noemen. Zijn nieuwe passie is bushcraft en hij heeft onlangs diverse cursussen gevolgd om zich verder te specialiseren.

Laura Schofield – Algemeen Directeur

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Favoriete activiteit - Kanovaren en skiën

Laura begon de opleiding als een outdoorinstructeur in 1997 en tijdens haar stage ontmoette ze haar man Jim. Laura’s meest recente kwalificatie is QTLLS, hiermee kan ze les geven op scholen en in de outdoorwereld (leraar status), ook heeft ze diploma's in klimmen, kajakken en kanoën. Daarnaast heeft ze de ‘Duke of Edinburgh’ awards voltooit met het gouden niveau en nu is ze een gekwalificeerde beoordelaar. Laura's passie voor outdoor activiteiten begon op jonge leeftijd. Geef haar een peddel en Laura is in haar element!

Jean Bloomfield - Receptie en Social Manager

E-mail: jean.bloomfield@ joholm.se 

Favoriete activiteit - Kajakken en Apres Ski

Naast het goed verzorgen van de medewerkers geeft Jean elke gast het gevoel dat deze deel uitmaakt van de ‘familie’. Ze promoot de Zweedse gewoonte ‘Fika’, wat koffie-pauze betekent en het vult de bagerstuga met de geur van koffie en zoete lekkernijen. Jean woont al meer dan 7 jaar om de hoek van Johannisholm Stugby, maar het fantastische uitzicht over de meren en bossen vervelen haar nog lang niet!

Stacy Bloomfield - Site Manager

E-mail: stacy.bloomfield@ joholm.se 

Favoriete Activiteit – Quad- en Sneeuwscooter rijden

Stacy werkt graag met zijn handen! Hij is verantwoordelijk voor het bijhouden van ons terrein, de tuin en het bos. Hij is vaak buiten te vinden, voorbij suizend op zijn Quad, om diverse klusjes te doen zoals de post halen, het wasgoed verzamelen en in de winter sneeuwruimen. Stacy komt al vele jaren in Zweden en hij weet precies welke routes er zijn voor de Quad of Sneeuwscooter. Zijn vriendelijke karakter past goed binnen de Johannisholm Adventure familie!

 

 

Huisdieren meenemen op vakantie?

Vakantie met Hond

Huisdieren meenemen op vakantie?

Data Security /Säkerhet

Login Form