jh logo white3

Johannisholm Adventure

at Johannisholms Stugby

Dalarna Sweden

New Summer Showcase Video!

dalahast

maandag 15 april 2024

Language options

IMG Canoes on beach 920x130

Activiteiten

Zomer

Het gebied in en rond Johannisholm is ideaal voor vele buitensporten en activiteiten. De bossen, meren en heuvels geven de prachtige Zweedse natuur weer en lenen zich bij uitstek voor onze activiteiten. Wij bieden een breed scala van activiteiten aan vanaf ons vakantie dorp. U kunt deelnemen aan de activiteiten die wij organiseren met een gids/instructeur maar uiteraard kunt u ook zelf op avontuur gaan! Er zijn activiteiten voor alle leeftijden zowel in de zomer als in de winter. Voor vakantiegangers, maar ook voor scholen, bedrijven en groepen.

Een prachtige ochtend wandeling door eindeloze bossen, lopend over hoogveen en langs meren. ’s Middags misschien een fietstocht over uitdagende paden. En in de avond peddelt u met een kano over het stille water, wie weet ziet u een bever!

Vakantie Zweden 20110814 326[1]b

De volgende ochtend kunt u genieten van een adembenemend uitzicht op een bergplateau, welke 650 meter boven het landschap uit torent. Later die middag maakt u een spannende quad safari, terwijl de kinderen de klimmuur onderzoeken en gaan boogschieten. 's Avonds is er een Wild-life Safari voor het hele gezin waarbij we op zoek gaan naar elanden, reeën en vossen, wie weet zien we ook een bever, wolf of misschien zelfs een beer!

De volgende dag kunnen de jongste kinderen deelnemen aan het Piraten Avontuur, de oudere kinderen bouwen een bivak/hut om in te spelen. Dit geeft u de gelegenheid om deel te nemen aan een GPS-tour door de omgeving van Johannisholm.


Dit zijn slechts enkele van de vele avonturen die kunt u beleven in en rond Johannisholm. We hebben een overzicht van alle mogelijke activiteiten die u kunt doen op Johannisholm Adventure Stugby, er is genoeg te beleven voor een leuke, actieve vakantie! 

Winter

DSC03191b

In Zweden is de winter werkelijk betoverend met een wit landschap van sneeuw en ijspegels tegen een heldere blauwe hemel en frisse lucht. Natuurlijk is elke denkbare vorm van wintersport hier mogelijk. Het Zweedse ijs en de sneeuw zijn gevarieerd en verrassend, een ervaring die u niet wilt missen!

Een perfecte plek voor een Zweedse winter vakantie is Johannisholm Adventure Stugby, een gezellig, klein familie vakantiepark in het hart van de prachtige provincie van Dalarna. In en rond het vakantiedorp is er altijd iets gaande, voor jong en oud! Enkele voorbeelden: Sneeuwscootersafari's, IJsvissen, Winterkamperen, Hondensledetocht, Schaatsen en Sneeuwschoenwandelen.

Wilt u na alle inspanning lekker ontspannen? Dan kunt u heerlijk genieten van de Grillhut, de sauna of de hottub. Bent u nieuwsgierig geworden naar de Zweedse winter? Lees dan verder…
  

 

Login Form